Beginnerscursus

Heeft u het ook wel eens meegemaakt, dat u machteloos moest toekijken bij een ongeval omdat u simpelweg niet wist wat er moest gebeuren? Vanaf volgend jaar hoeft dat niet meer...

Bij voldoende animo willen we een nieuwe cursus EHBO gaan verzorgen. Bij deze curus leren we u op plezierige wijze hoe je de medemens kunt helpen bij een ongeval. Dit kan variëren van het verbinden van een bloedende vinger tot en met het reanimeren van een slachtoffer. 

 

Uiteraard kunt u, als u wilt, onze verenigingen na het behalen van het EHBO-diploma behulpzaam zijn bij het assisteren van diverse Zijtaartse evenementen. Hiervoor wordt steeds vaker (vanwege vergunningen) een beroep gedaan op ons als EHBO. Denk hierbij aan de JAZ-dagen, Mudrun, VOW-toernooien, motorcross en maiscross. Het zou daarom fijn zijn om weer een aantal nieuwe EHBO'ers op te kunnen leiden. 

 

De lessen worden verzorgd bij Café-zaal Kleijngeld. De kosten van een opleiding bedragen €150,00. Hier zit het lesmateriaal, het examen en de koffie/thee bij inbegrepen. Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor het  volgen van een EHBO-opleiding!

Bij aanmelding van 8 cursisten gaat de opleiding zeker door, dus geef je op en sta niet meer machteloos te kijken, maar leer EHBO en word een held!

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in deze opleiding en nog meer informatie willen of uzelf aanmelden voor de opleiding, dan verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen.

Email: ehbo-zijtaart@hotmail.com

 

Wij hopen u in september te zien op de cursus!